Bredviksholme

Bredvik är en skärgårdsö i anslutning till Lådna. Mitt i mellanskärgården. Denna ö bjuder på en fin skärgårdskänsla. Länk för karta

Just nu söker vi en Ö-värd  som skall ansvara för att klubbholmen förvaltas och underhålls. Till din hjälp har du kunniga och kompetenta medlemmar. I uppdraget ligger att vara ambassadör för klubbens värderingar, regelverk och stadgar samt att skapa en välkomnande atmosfär för klubbens medlemmar.

Läs mer om om vår befattningsbeskrivning och de unika boendevillkor som ingår i uppdraget. Välkommen till MBK Tre kronor.

Brygganläggningen kan ta emot 15 till 20 båtar. Förtöjning sker företrädesvis på boj med stäven mot bryggan. Vid bryggan finns ”hangaren” som man kan sitta och äta i, samt harBredvik kokmöjligheter.
Här finns även toalett, en vedeldad bastu i strandkanten samt flaggberget där man kan avnjuta kvällsfikat i solnedgången.

På denna klubbholme arrangeras varje år en sommarfest.

Ett antal skärgårdskrogar finns i närheten som Gälnö, Ingmarsö och Svartsjö krog.Gångavstånd till den lokala handelsboden, eller varför inte låna någon av klubbens cyklar. Där finns även en bensinmack.

På Bredviks holme finns även en klubbstuga med två hytter som rymmer två personer per hytt, samt en storstuga med kamin. Hytterna kan bokas och nyttjas två nätter i rad för att sedan bereda plats för nästa nattgäst. Gästrum bokas via holmchefen  (endast sommartid).

Till Bredviks holme tar du dig med egen båt eller med Vaxholmsbåten, då åker du till Karlshem och därefter en promenad på 15-20 minuter.